keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Blogg-år på Kyrkans central för det svenska arbetetMed 2012 över är det dags att vi tar en liten paus och ser tillbaka på ett aktivt och spännande blogg-år på Kyrkans central för det svenska arbetet. Tillsammans har vi skapat en ny kanal och nya kontakter. Här är några data:

  • Den 27 augusti 2012 öppnade vi en blogg som vi kallade Nyckelnbloggen
  • Fram till årets slut har vi gjort 118 postningar och fått 99 kommentarer. 
  • Den 20 december har den fått 8505 besök, varav 3183 är unika besökare. 
  • I december skapade vi en facebook-sida som på en månad fått 159 gilla. 

Bakom siffrorna har det också hänt mycket på vår arbetsplats. Under året har vi lärt oss mycket om sociala medier och sett hur some kan vara en del av arbetet. Många är vi som har blivit mer aktiva och medvetna. Bloggen har lärt oss mycket hur vi ska skriva och vad som når fram till läsarna. Kommentarer från läsarna har varit viktig feedback.

Bloggen har visat hur engagerade vi är för vårt jobb. Till det hör att vi också vill bli bättre. En kurs har vi hållit redan och en ny är planerad för våren. Vi vill skriva intressantare och mer dagsaktuellt. Vi tror att det och bra marknadsföring kan höja besökarantalet ytterligare.

Nyckelnbloggen skapades för att stöda vår tidskrift Nyckeln. Under perioden har det bara utkommit ett nummer så vi vet ännu inte hur det fungerar. Det är det vi får utvärdera under nästa år. Ett år som vi hoppas blir lika roligt på bloggen som det här.

Pia Kummel-Myrskog


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti